potgrondactie

feb 5, 2018 by

Potgrondactie
C.M.V. DINDUA houdt op zaterdag 3 maart 2018 haar jaarlijkse potgrondactie in Oldekerk, Niekerk en Faan. De opbrengst van de actie komt ten goede aan de aanschaf van blaasinstrumenten. Met haar muzikale activiteiten wil CMV DINDUA bijdragen aan de plaatselijke gemeenschap,zie www.cmvdinduaoldekerk.nl.
Vanaf 9.00 uur ’s morgens komen de leden van DINDUA bij u langs, de zakken potgrond van 20 liter worden bij uw voordeur afgeleverd. De potgrond is van goede kwaliteit en de prijs bedraagt per zak € 2,50 en 3 zakken voor € 6,00.
Bent u niet thuis op zaterdag 3 maart 2018 en wilt u toch graag potgrond, geen probleem: u kunt uw bestelling doorgeven via de mail aan ieterenkema@hotmail.com of petraoosterhoff@ziggo.nl potgrond wordt u thuis bezorgd en wij rekenen later met u af.