potgrond actie zaterdag 7 maart 2020

feb 29, 2020 by

Potgrondactie

C.M.V. DINDUA houdt op  zaterdag  7 maart 2020  haar jaarlijkse potgrondactie in Oldekerk, Niekerk en Faan.  De  opbrengst van de actie komt ten goede aan de aanschaf van blaasinstrumenten.  Met haar muzikale activiteiten wil CMV DINDUA  bijdragen aan de plaatselijke gemeenschap.  Zie voor info. www.cmvdinduaoldekerk.nl.

Vanaf 9.00 uur ’s morgens komen de leden van DINDUA bij u langs, de zakken potgrond van 20 liter worden bij uw voordeur afgeleverd. De potgrond is van goede kwaliteit en de prijs bedraagt  per zak € 2,50 en 3 zakken voor € 6,00.

Bent u niet thuis op zaterdag  7  maart 2020 en wilt u toch  graag  potgrond, geen probleem: u kunt uw bestelling doorgeven via de mail aan   potgrondcmvdindua@gmail.com .  De potgrond wordt u thuis bezorgd en wij rekenen later met u af. Alvast onze hartelijke dank.